Back to All Events

Pre Work yoga at Töölönlahti

Aloita aamusi tavalla, joka energisoi ja inspiroi tulevaa työpäivää, samalla nauttien ulkoilmasta ja upeista kesäisistä maisemista.  

Pre work -joogassa pääset avaamaan kehosi ja mielesi uuteen päivään raikkaita ideoita ja oivalluksia varten. Kehoa herättävissä harjoituksissa avaamme lantionseutua, selkärankaa sekä hellimme erityisesti hartioiden ja niskan alueita. Kaiken tasoisille joogaajille sopiva tunti tasapainottaa kehoa ja mieltä virkistää samalla oloa työviikon päätteeksi.  

Inspiroiva päivän aloitus pidetään upeissa puitteissa Töölönlahden Amfiteatterissa, Helsingin keskustassa.  

Mukaan tarvitset joustavat joogaan sopivat vaatteet ja joogamaton.

Hinta: 10 € 
Maksu paikan päällä korttimaksulla  

Paikka:
Oopperan Amfiteatteri Töölönlahdella

Ohjaajista:

VIRTA Well-being tarjoaa pitkälle räätälöityjä jooga- ja meditaatiopalveluita missionaan kannustaa mahdollisimman monia huolehtimaan hyvinvoinnistaan kokonaisvaltaisemmin. VIRTA Well-beingin perustajat Hanna Toivakka ja Sonja Hannus näkevät ihmisen terveyden lähtevän syvästä itsetuntemuksesta. Parhaimmillaan jooga voi auttaa fyysisen, tunneperäisen kuin henkisenkin terveydentilan parantamisessa sekä toimia energian ja elinvoiman lähteenä jokapäiväisessä arjessa.

Check the facebook event:

https://www.facebook.com/events/1483807531746377/

 

 

Earlier Event: June 11
Slow Flow + Restorative 90 min
Later Event: June 18
Yin + Restorative at BAY Helsinki