Search
  • Sonja Hannus

Maailman paras ja täysin myrkytön suuvesi

Updated: Dec 2, 2019


Suun hygienia on pitkään ollut asia, jossa en ole halunnut täysin siirtyä luomutuotteisiin. Syy on siksi ettei minulla ole tarpeeksi tietoa niiden tehokkuudesta ja reikiintymisen estämisen tehokkuudesta. Olen lukenut kokemuksia, jossa luomuhammastahnaan siirtyneet ovat saaneet lyhyessä ajassa kohtuuttoman paljon reikiä hampaisiin. Olen siis pitäytynyt markettituotteissa, ja satunnaisesti käyttänyt luomuhammastahnoja.


On kuitenkin yksi tuote, josta olen löytänyt "myrkkytuotteita" huomattavasti tehokkaamman version myrkyttömiltä markkinoilta. Se on Young Livingin Thieves suuvesi. Tästä tuotteesta on tullut suun hoitoni peruspilareita. Tuote sisältää seuraavia eteerisiä öljyjä: mausteneilikka, kaneli, sitruuna, eucalyptus radiata sekä rosmariini.


Ja näiden öljyjen vaikutuksen todella tuntee! Suu raikastuu ennennäkemättömällä tavalla. Fiilis on niin fresh! Thieves suuvesi siis raikastaa hengityksen ja puhdistaa suun, mutta myös ennaltaehkäisee ientulehduksia, helpottaa kurkkukivun ja karhean kurkun tuntemuksia sekä edesauttaa vatsan toimintaa. Minulle tämä tuote on maaginen enkä luopuisi tästä enää <3


Käytän tätä päivittäin, useimmiten aamuin illoin - etenkin jos tuntuu että hampaiden pesu ja kielen puhdistus ei riitä (toki myös lankaan muutaman kerran viikossa). Tuote saattaa olla jopa liian vahvaa, jolloin voit sekoittaa sitä kookosöljyyn (suosittelen nestemäistä MCT-kookosöljyä). Olen käyttänyt tätä parin vuoden ajan. Ja huh kun odotin uutta purkkia ja erehdyin sillä aikaa yksi päivä käyttämään mieheni markettisuuvettä. Siis HYI! Sylkäisin nesteen heti pois, mutta tuntui etten päässyt mausta ja ikävästä tuntemuksesta eroon moneen tuntiin. Niin toxic kamaa. Mies on sen jälkeen päässyt osingoille Thievesistä myös. :D


Tilasin juuri Thieves hammastahnan ja innolla odotan, muuttaisiko tämä tuote mielipiteeni hammastahnoista. Jos jotain täysin luonnollista hammastahnaa päädyn jatkuvasti käyttämään, niin se on tämä - niin hyväksi todettu on Young Livingin Thieves-sarjan tuotteet.


Jos Young Livingin tuotteet kiinnostaa niin laitathan viestiä, kerron mielelläni lisää! <3 Young Livingin tuotteita tilataan jäsenenä heidän verkkokaupasta - jäsenyys ei edellytä minkäänlaista sitoutumista tai ostopakkoa, vaan pääset rauhassa tutustumaan valikoimiin ja harkitsemaan ennen tilaamista.


sonja@virtawellbeing.com


0 views
  • IG
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Spotify - Grey Circle

©2019 Sonja Hannus