Search
  • Sonja Hannus

Talven täydellisen toimiva kasvojenhoitorituaalini


Hei!


Haluan jakaa vinkin, jonka otin itse käyttöön n. kolme viikkoa sitten ja näen aidosti eron entiseen. Ihoni on ollut jo vuosia suhteellisen hyvässä kunnossa. Tiedän kuitenkin kaiken siitä miten ihon kunto voi vaikuttaa itsetuntoon, sillä kärsin kahdenkympin tienoilla pahasta aknesta lopetettuani hormonaalisen ehkäisyn. Kesti vuosia saada aiemmin virheeton ihoni takaisin "normaalitilaan".
Nykyään huomaan kuitenkin erityisesti vuodenaikojen vaikuttavan kasvojeni ihoon, ja näin talven kynnyksellä se vaatiikiin extrakosteutusta ja huolenpitoa. Olen ottanut päivittäiseen käyttöön öljyn. Kasvojenhoito rutiini on tällä hetkellä tämä:

1. Puhdistus

2. Suihkutettava kasvovesi (maailman kätevin ja säästän myös luontoa kun vanua ei enää tarvita!)

3. Kasvoöljy (tällä hetkellä Argan-öljy)

4. Kosteutus (yö- tai päivävoide)


Todella simppeli mutta tehokas rutiini. Kasvoveteni teen nykyään aina itse, ja rakastan kuinka voin varioida sitä fiiliksen mukaan. Tällä hetkellä kasvoveteni koostuu seuraavista: olen täyttänyt tyhjään lasisuihkepulloon vettä, yhden painalluksen jojobaöljyä, sekä n. 5 tippaa kutakin eteeristä öljyä: frankincense, piparminttu sekä laventeli. Tähän olen tainnut myöhemmin lisätä vielä virkistävää sitruunaa. Itse menen toistaiseksi samalla suihkeellä aamuisin ja iltaisin, mutta ihanaa olisi myös jos tekisi molemmille omansa; aamulle virkistävän ja raikastavan, illaksi rauhoittavan, käyttäen eteeristen öljyjen erilaisia ominaisuuksia.DIY-kasvovesi on tosiaan ollut minulla jo vuosia käytössä, mutta uutena tulokkaana rituaaliin on kasvoöljy, ja sen ehostaminen tipalla eteeristä öljyä. Pohjaöljynä käytän joko puhdasta argan- tai jojobaöljyä (tilattu Hyvinvoinnin.fi ja tämä ei ole mainos, sieltä sai kätevästi tilattua puhtaita pohjaöljyjä). Olen lisännyt kasvoöljyn joukkoon tipan joko frankincenseä tai copaibaa, yleensä sekä aamuisin että iltaisin. Muinaiskansat ovat tietettävästi käyttäneet näitä öljyjä kauniin ihon saavuttamiseksi. Ymmärrän miksi! Nämä molemmat öljyt eivät ole ainoastaan huumaavan tuoksuisia, mutta näen todella eron muutaman viikon takaiseen. Ihoni on kimmoisampi ja siinä on eloa. Yleensä näin talvella näytän kalmankalpeilta ja käytän itseruskettavaa, mutta nyt en jotenkin edes koe sitä tarpeelliseksi! Nämä molemmat öljyt löytyvät aloituspakkauksesta.
Nappaa omat öljysi ja liity Young Living-tiimiimme <3 Tuotteet tilataan Young Livingin verkkokaupasta. Autan sinut mielellään eteeristen öljyjen ihmeelliseen maailmaan. Laitathan viestiä tai liity täällä niin palaan sinulle pian!


Sonja

1 view
  • IG
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Spotify - Grey Circle

©2019 Sonja Hannus